РОЗРОБКА ЕЛЕМЕНТІВ ОНЛАЙН СИСТЕМИ ФОРМУВАННЯ ТА МОНІТОРИНГУ ЗАМОВЛЕННЯ У РЕСТОРАНІ

Автори

В. Іванов
Харківський національний університет радіоелектроніки, Україна
А. Височин
Харківський національний університет радіоелектроніки, Україна

Анотація

The work will look at how electronic order acceptance is easier than live in person-to-person interaction, how it simplifies the process and saves time. The application description describes the architecture and implementation of the software. The essence of the application will be to optimize the work of the restaurant with the ability to conveniently place an order, pay for your order online, track the time of its preparation, at what stage of cooking the dish is, and upon delivery, where is the courier with your order.

Біографії авторів

В. Іванов, Харківський національний університет радіоелектроніки

Науковий керівник – к.т.н., проф., каф. СТ

А. Височин, Харківський національний університет радіоелектроніки

каф. СТ


Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті. Т. 6 : Конференція "Інформаційні інтелектуальні системи": матеріали 28-го Міжнар. молодіж. форуму, 16–18 квітня 2024 р.

##submission.downloads##

Сторінки

800-801

Опубліковано

грудня 12, 2024

Деталі про цю монографію

ISBN-13 (15)

978-966-659-396-5